Spar penger med mobildeksel til barnas iPhone 13 mini

Alle mobiltelefoner kan bli skadet, men barnas mobiler er ekstra utsatt, rett og slett fordi de er med på mange flere aktiviteter. Det er fort gjort å miste mobilen eller skramme den opp på en eller annen måte. Da kan det hende du må legge ut penger til ny mobil, og det koster. Spesielt irriterende er det dersom mobilen er ganske ny, og må repareres eller byttes på grunn av ødelagt skjerm.

Stilige mobildeksel til barn

Heldigvis kan et mobildeksel redde mange mobiler fra skade, enten de faller ned eller slår borti ting. Online finner du deksel til iPhone 13 mini fra skalhuset.no som passer til både voksne og barn. La gjerne barna velge selv hvilket deksel de vil ha, slik at du er sikker på at de faktisk bruker det. Du må selvsagt også forklare dem hvor viktig det er å bruke dekselet og være forsiktig med mobilen.

Mobilforsikring

En god mobilforsikring er også viktig, kanskje spesielt til barnas telefoner. Da kan du få ny mobil raskt, eller gratis reparasjon av barnas mobil. Erstatning dekker ikke alt, så sett deg inn i hva som faktisk blir dekket. Invester gjerne litt ekstra penger for å få den aller beste forsikringen. Det kan lønne seg den dagen mobilen virkelig blir ødelagt.

Lær barna ansvar

Lær barna at de både har ansvar for sin egen og for andres mobil, og at de faktisk kan måtte betale erstatning dersom de ødelegger en annens mobil med vilje. Det kan også hende at du som forelder blir nødt til å erstatte en mobil barnet ditt har ødelagt, selv om mobilen tilhørte en annen. Det er altså viktig å lære barna at de skal være forsiktige med de kostbare telefonene sine. Og kanskje lønner det seg heller ikke å kjøpe de aller dyreste telefonene til de minste. Vurder for eksempel en brukt mobil, som også kan ha like bra forsikring som en ny mobil.