Spar penger på nettet!

Det finnes alltid en anledning til å dra på shopping. Har du ikke tid til å ta turen til den lokale butikken eller reise til nærmeste handlesenter, er løsningen kun et par tastetrykk unna på nettbutikkene. Log deg inn på nettet og google deg fram til dine produkter. Du kan spare mye på å handle digitalt, og du trenger ikke å vente lenge til neste salg!

spare-penger

Morsomt å handle på nettet

Hvis du har mange kjære du skal handle gaver til i forskjellige anledninger, har du all verdens muligheter på nettet! Og du har ikke bare mange muligheter, du har også et større utvalg av priser, og det er alltid et salg å finne. De fleste forretningene som også har butikk online, tilbyr sine kunder medlemsbrev med de beste tilbud som du får sendt rett til din digitale postkasse. Handle kvalitet til reduserte priser og ha penger til overs istedenfor å handle til dobbel hyllepris.

Hvor er klærne laget?

Hvis du ikke ønsker å vente til neste sydentur, kan du finne alle merkevarer på nettet. Se de forskjellige nettstedene som har samlet de beste merkevarene, og handle på salg når som helst. I varmere strøk finner vi alltid rimeligere klær og sko sammenlignet med å handle hjemme til fullpris. Er du i varmere strøk og handler, skal du også være oppmerksom på å sjekke hvor klærne er laget.

Bestill matkasse og spar mange lapper!

Har du en hektisk hverdag, er det også flott å kunne lese de digitale flyerne til de forskjellige matbutikkene før du drar til butikken. Ønsker du enda mer hjelp – hva med å ta en titt på de forskjellige matkassene til Adams matkasse eller Godt Levert? Å få maten levert på dørstokken en gang hver uke gir dere enda mere inspirasjon til reduserte priser. Du slipper hungeren ved køen til kassa på butikken, og du slipper alle de ekstra kostnadene ved impulskjøp. Vi nordmenn bruker mye penger på mat og drikke, og vi kan spare mye på å bestille den ukentlige maten rett på døren.

Bli kundemedlem!

Liker du å handle i butikken, kan du også bli kundemedlem hos de mange butikkene. Coop, Trumf-partnere og Vitus er noen av de butikkene hvor du kan motta svært gode fordeler. Coop gir deg ukentlige gratisprodukter og rabattkuponger, Trumf har Trippel-Trumf-dager med gode rabatter for sine kunder, og på Vitus Apotek kan du samle stempler på deres stempelkort for å få rabatter på neste kjøp.

Det lønner seg å være oppmerksom på diverse rabatter og kundeordninger. Også noen reisesider på nettet jobber aktivt med å samle alle rabatter på ett sted, slik at du kan bestille den ideelle familieturen.

Ta vare på både lommebok og det sosiale og veksle mellom salg i butikk og online. Med et stadig utviklet samfunn mangler ikke dagens generasjon muligheter. Har du et behov, finner du alltid det du trenger. Og det eneste du trenger å gjøre, er å google deg fram til de beste tilbudene!